Mischa Koorneef

Ik ben een echte autodidact. Eind vorige eeuw ben ik begonnen met onderwaterfotografie (en videografie), maar tegenwoordig ben ik vooral internationaal bekend om mijn artistiek naakt en portretten. Veelal werk ik in opdracht maar vanaf 2019 wil ik me nog meer gaan richten op vrij werk zoals kunst aan de muur.

Artistieke naaktfoto’s
In mijn artistieke naaktfoto’s is niet alleen het lijnenspel erg belangrijk, maar ook de vorm. Mijn werk wordt door velen als netjes naakt bestempeld en die kreet ben ik uiteindelijk zelf ook maar gaan gebruiken.

Portretten
Bij mijn portretten draait het vaak om de emotie, maar ook om beauty omdat ik veel ‘Missen’ fotografeer. Een zakelijk portret zal er heel anders uitzien dan een familiefoto voor oma of voor je partner.

Kunst aan de muur
Voor kunst aan de muur maak ik voornamelijk beelden die mensen aan het denken zetten of een emotie opwekken. Hier voeren kleuren en vormen de boventoon, maar is het beeld niet altijd direct herkenbaar of er zit een diepere betekenis achter.

 

Inspiratie
Mijn inspiratie haal ik uit de mens, de natuur, de wetenschap en de kunst. Ook vind ik het leuk om naar andere kunsten te kijken en zo samen te werken naar een soort van cross-over.

Workshops fotografie en Photoshop
Ik vind het leuk om mensen iets te leren en daarom geef ik veel workshops en cursussen op het gebied van fotografie en Photoshop. Eens per maand geef ik een workshop fotografie waar iedereen zich voor in kan schrijven. Verder geef ik ook veel privéworkshops aan zowel de professionele fotograaf als de andere liefhebbers van fotografie.

 

Contact
Neem gerust een kijkje op mijn website. Bent u op zoek naar een fotograaf voor o.a. een mooi portret, artistiek naakt, reclamefoto’s of creatieve kunstfoto’s voor aan de muur, neem dan contact met mij op.