Maassluise Kunstenaar en professioneel fotograaf Mischa Koorneef organiseert een aantal fotoworkshops, waarbij artistiek naakt centraal staat. Hij geeft de workshops in zijn studio en werkt daarbij met professionele modellen.

Op de volgende data worden de workshops – overigens steeds voor maximaal 3 personen – gehouden. Klik op de datum voor een link naar een uitgebreide beschrijving van de workshops.

14 juli: Workshop bodyscapes met vloeistoffen

Ochtend: De ochtendsessie is een art-nude bodyscape met diverse soorten belichtingen. Hier leer je in de studio het licht te meten en te plaatsen, het model aan te sturen en de verschillende effecten van licht op het uiteindelijke resultaat. Ook is er aandacht voor het nabewerken van de foto’s.

Middag: De middagsessie is een art-nude bodyscape shoot met vloeistoffen en honing. Hier leer je in de studio het licht te meten en te plaatsen, het model aan te sturen en de verschillende effecten van olie, water en honing op het uiteindelijke resultaat. Ook is er aandacht voor het nabewerken van de foto’s. Klik hier voor meer details.

31 augustus: Workshop lingerie t/m artistiek naakt 

Ochtend: De ochtendsessie is een workshop lingerie t/m artistiek naakt. Hier leer je in de studio het licht te meten en te plaatsen, het model aan te sturen en de verschillende effecten van verschillende soorten belichting op het model in te schatten.

Middag: De middag sessie is een workshop High Key artistiek naakt en sculptures artistiek naakt. Hier leer je in de studio het licht te meten en te plaatsen, het model aan te sturen en door die combinatie een spannende maar nette foto te maken. Klik hier voor meer details.

29 september: Workshop portretten t/m artistiek naakt

Ochtend: De ochtendsessie is een workshop portretten, lingerie t/m sheer. Hier leer je in de studio het licht te meten en te plaatsen, het model aan te sturen en de verschillende effecten van verschillende soorten belichting op het gezicht van het model in te schatten.

Middag: De middagsessie is een workshop sheer, bedekt tot en met artistiek naakt. Hier leer je in de studio het licht te meten en te plaatsen, het model aan te sturen en door die combinatie een spannende maar nette foto te maken. Klik hier voor meer details.